Miért is a Vagheggi?

A Vagheggi Olaszország első fitokozmetikumokat gyártó cége, 1975-től gyártja a magas minőségű kozmetikumait, amelyek Magyarországon 2013- tól érhetőek el. Családi vállalkozásként indult, ma már saját laborja, kutatói, orvosai vannak, szigorúan ellenőrzött körülmények között történik a gyártás, a termékek tesztelése. Különleges figyelmet fordít a cég a környezetvédelemre, például a csomagolásnál természetbarát, elbomló anyagokat alkalmaznak, nem használnak ragasztót, a műanyag flakonok nem tartalmaznak káros ftalátokat. Magas hatóanyag tartalmú növényi alapanyagokat használnak, gondosan ellenőrizve a termesztési folyamatokat, a legideálisabb begyűjtési időszakokra figyelve, hogy a legmagasabb koncentrációt tudják hasznosítani. Együttműködik helyi termelőkkel, ezzel támogatva őket, csak olyan beszállítókkal dolgoznak, akik a nemzetközi környezetvédelmi előírásokat követik.

Elég hosszú út vezetett oda, hogy találkozzam azzal a professzionális kozmetikai céggel, ahol

megtalálom azokat a magas minőségű kozmetikumokat, amivel szívesen, nyugodtan, elégedetten és eredményesen dolgozom,

a palettán a vendégeim otthoni bőrápolására nagy választék áll rendelkezésre,

a krémminták segítségével a termékeket előzetesen ki lehet próbálni

folyamatosan van lehetőség a tanulásra, továbbképzésekre, fejlődésre,

a kényeztető kezelésekre is vannak termékcsaládok

egy jó szakmai közösséghez tartozhatom

a környezet védelme, tiszteletben tartása kiemelt figyelmet kap a gyártási folyamatok során

a termékek bőrgyógyászatilag és mikrobiológiailag teszteltek, nikkel teszteltek

nem végeznek állat kísérleteket a termékek tesztelése során

A Vaghegginél minden adott, egyben. Számomra ezek a szempontok, mind nagyon fontosak.

A Vagheggi, a gazdag termékpalettájával sokféle, a kozmetikában leggyakrabban előforduló bőrproblémákra nyújt megoldást.  A termékek visszafogott és kellemes illatúak, jól felszívódnak és gazdaságosak, szépek, élmény használni őket. A Vagheggi folyamatosan biztosítja kozmetikusainak a továbbképzéseket, annak érdekében, hogy a vendégek, a kozmetikában a lehető legeredményesebben tapasztalják meg a termékeik jótékony hatását.

Szívesen és elégedetten használom a Vagheggi kozmetikumokat, mert tudom, hogy magas minőséget adok a vendégeimnek, de erre a legjobb visszajelzés a vendégek elégedettsége.