Adatkezelési tájékoztató

Kedves Vendégem!

A 2018. május 25-én lépett életbe az új európai uniós adatvédelmi rendelet (a továbbiakban: „GDPR”), amely – a Relax Szépségsziget vendégeként – Rád is vonatkozik.

Amennyiben a Relax Szépségsziget vendégeként szeretnél a kozmetika újdonságaival és az általad kiválasztott szolgáltatással/időponttal kapcsolatos információt (hírlevél) kapni, úgy kérlek, az alábbi űrlapon  add meg a neved, e-mail címed és kattints a „Szeretnék feliratkozni a hírlevélre” jelölönégyzetre. Ez azt jelenti, hogy szeretnél továbbra is email-ben tájékoztatást,  hírlevelet  kapni  a Relax Szépségsziget újdonságairól,  szolgáltatásairól,  kedvezményeiről változásairól.   

Ha nem szeretnél kapni emailt tőlem, kérlek, küldj egy e-mailt nekem amiben jelzed, hogy NEM szeretnél a továbbiakban hírlevelet kapni tőlem, így egyértelmű lesz a szándékod. Ebben az esetben törölöm az adataidat a címlistámból.

A megadott adatokat (név, e-mail cím) harmadik fél részére nem adom ki, illetve semmilyen más célra nem használom fel.

Amennyiben nem szeretnél több hírlevelet kapni, úgy pár pillanat alatt le is tudsz iratkozni az alábbi csatornákon:

–       e-mailben: relaxszepsegsziget@gmail.com,

–       telefonon: +36/20 955-1923,

–       személyesen.

Ebben az esetben a korábban megadott adataid törlésre kerülnek.

Továbbra is ígérem, hogy a személyes adataidra vigyázok, és semmilyen illetéktelen célra nem használnom fel. Számomra a legfontosabb az, hogy jól érezd magad a bőrödben és kikapcsolódj nálam!

További jó feltöltődést kívánok!   

Köszönöm szépen az együttműködést és,  hogy elolvastad! 

Üdv,
Zsuzsa 

Hírlevélre feliratkozás

Szeretnék feliratkozni a hírlevélre