Bemutatkozás

Sohodóczki Zsuzsanna vagyok, a Relax Szépség Sziget kozmetikusa. 1999-től  vagyok a szakmában és  2003-tól  foglalkozom tudatosan személyiségfejlesztéssel. Mindig is úgy gondoltam, hogy az igazi szépség nemcsak a külsőről, a gyönyörű arcbőrről szól – az igazi szépséghez belülről is rendben kell lennünk. Önmagunkkal, a világunkkal.

Meg kell szabadulni a stressztől, a minket emésztő aggodalmaktól is ahhoz, hogy a ráncok eltűnjenek. Ehhez önmagában nem elég a világ legjobb kozmetikuma sem. Szükséges, de nem elégséges feltétele a sikernek és a harmóniának.

Én arra tettem fel az életem, hogy ezt a teljes szépséget hozzam el a vendégeimnek. A töltődést, a megnyugvást: a külsőt, azaz a bőrt megtisztító kezelést és a belsőt, vagyis a lelket megmelengető pihentető kikapcsolódást. Elég kacskaringós út vezetett odáig, hogy ma már azt mondhassam, vendégeim azzal üdvözölnek: „Zsuzsa, erre vártam egész héten, hogy végre jöhessek hozzád!” Fantasztikus érzés látni, hogy másfél óra leforgása alatt rendkívüli változáson megy keresztül a vendég. A tükörben azonnal látható eredmények mellett megéli a teljes ellazulást, feltöltődést, a hétköznapok taposó malmából való teljes kiszakadás élményét. Ragyog a szeme, hálás és elégedett. Ez az, ami értelmet ad a munkámnak, engem is feltölt, sőt lázba hoz.

Pedig sokáig én sem tudtam megtapasztalni a teljességet: kerestem az utamat, szereztem egy szakirányú főiskolai diplomát, ami nem vitt előrébb,  azért dolgoztam, hogy pénzt keressek és nem láttam értelmét a munkámnak. De mára minden a helyére került. 2018-ban, a kényeztető kezelésekben  találtam meg, hogyan egyesül a kozmetikumok hatása együttesen a vendégek kikapcsolódásával, ellazulásával, a stressz levezetésével. Halk, relaxáló zene, finom illat, kellemes hőmérséklet, szűrt fény, puha takaró, nagyon kényelmes masszázságy várja a vendéget, ahol teljesen ellazulva, telefon nélkül, minden zavaró körülménytől mentesen élheti meg az 1 órás egyedi masszázsélményt. Garantáltan egy magasabb energiaszinten távozik, mint ahogyan érkezik a vendég.