A  XXI. században mindenki használ valamilyen kék fényt kibocsátó eszközt, általában nem is egyet.. Melyek is ezek?  Számítógép, okostelefon, tablet, laptop, plazmatévé, és ide sorolhatóak a led fényt kibocsátó elektromos készülékek is.

A kék fény,  nemcsak az agyunkra, szemünkre,  személyiségünkre fejti ki káros hatását, hanem  sajnos a bőrünkre is. A másik negatív tényező, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni, a levegő szennyezettsége, szállópor tartalma, ami szintén befolyásolja bőrünk állapotát. Gondolom nagy titkot nem árulok el, azzal, hogy nem éppen jótékony ez a hatás. A harmadik lényeges tényező, a stressz, ami  tudományosan bizonyított, hogy ártalmas a bőrnek.

Elkerülhetetlen mind a 3 faktor kikerülése,( kék fény, a levegő szennyezettsége, a stressz) de ha már el kell szenvedjük, akkor igyekezzünk védekezni ellene. Ma már szerencsére erre is van megoldás.

 A Vagheggi ezekre  a problémákra fejlesztette ki az INTENSE  termékcsaládot,  ami kifejezetten  az irodában dolgozó, a  városban, intenzív életet élő nőknek készült. Természetesen nem feltétel, hogy  irodai dolgozó legyél! 🙂 A kékfény,  a szmog, és a stressz  mindannyiunkat érő negatív hatások!

A legújabb kutatások bizonyították, hogy a bőrben lévő idegsejtek öregedése összefüggésben van a kollagén és az elasztikus rostok termelődésével, mégpedig ez a folyamat a a rostok állapotának romlásához vezet, a termelődésük csökkenését idézi elő, ami a bőr felgyorsultabb öregedését okozza. ( A kollagén és elasztikus rostok a bőr feszességéért, tónusáért, rugalmasságáért felelős rostok a bőrben.)
Minden külső inger hatással van az idegsejtekre. A negatív hatások következtében az idegsejtek károsodnak, ennek egyenes ágú következménye a bőr állapotának romlása, fokozottabb öregedése.

Az INTENSE, egy nagy hatékonyságú termékcsalád, a mai, modern nő bőrének ápolására. Biztosítja a védelmet a stressz, a kék fény és a levegő szennyezettsége ellen, mindeközben a természetesség, a kifinomultság és az elegancia is megjelenik, amit csak egy professzionális kozmetikum nyújthat egy nőnek.

Milyen hatásúak ezek a kozmetikumok?

Az INTENSE TERMÉKEK,
– úgy ápolják a bőrt, hogy közben elősegíti a természetes és normál működését.
– lassítják a bőr öregedésének folyamatát
– hosszantartó szépséget kölcsönöznek a bőrnek
– speciális ránctalanító hatás gyakorolnak az arc és szemkörnyékére
– védelmet biztosítanak a bőr számára, a modern élet és a környezet okozta káros hatásokkal és a felgyorsult bőröregedéssel szemben
– ragyogó, élettel teli lesz a bőr általuk

Főbb hatóanyagok:

Laminaria Hyperborea: ez egy barna alga, ami megelőzi az idegsejtek öregedését, károsodását. Fenntartja a normál kommunikációt az idegsejtek és a fibroblasztok között. A firoblaszt, a kollagén és elasztin szintézisért felelős.

Mikroalgák által energetizált tengervíz: egy láthatatlan védőpajzsot alakít ki a bőr felületén, véd a környezet káros hatásaival, a levegő szennyeződésével szemben

Theobroma cacao: kakaó kivonat, a „Criollo Porcellana”- a kakaók királya
Ez egy Peruból származó fehér kakaó, nagyon gazdag hatóanyagokban, stimulálja a kollagén, elasztin termelődést, növeli a bőr rugalmasságát, csökkenti a kék fény által okozott károsodást.

Bazsarózsa kivonat: nagyon érzéki és finom illatú, antioxidáns, ragyogó és homogén arcbőrt kölcsönöz, nyugtat, enyhíti az irritációt, feszesítő, frissítő hatású