Mai témának a kozmetikumok közötti különbségeket választottam, remélem hasznos lesz a számodra!

Tudtad, hogy lényeges különbség van egy professzionális cég termékei és a drogériákban kapható kozmetikumok között???
Neeem????????

Azok a professzionális cégek, akik kifejezettem kozmetikai, szalon felhasználásra gyártják a termékeiket, magasabb koncentrációban, jobb biológiai hasznosulással teszik bele az adott hatóanyagot a termékekbe. Ezekhez a készítményekhez csak szakember ajánlásával lehet hozzájutni, aki a szaktudásával, a bőrtípusnak megfelelően tesz ajánlatot a vendégnek. A professzionális termékek használata, megbízható, biztonságos, eredményes és látványos is. Ezek a cégek biztosítanak termék mintát, lehetőséget adva a kipróbálásra, így nagyobb eséllyel találhatja meg mindenki a számára legmegfelelőbb kozmetikumot, a mellényúlás kockázatát tényleg a lehető legkisebbre csökkentve.

Ha szeretnél termékmintát, jelezd, és megbeszéljük, hogyan tudom eljuttatni Hozzád!

Legjobb, ha szakember ajánl számodra kozmetikumot, aki ismeri a bőrödet! A kozmetikusok, kifejezettem szakember felhasználására ajánlott termékekkel dolgoznak, szalon körülmények között, adott problémára, adott célirányos kezeléseket végeznek, amihez szaktudás szükséges.
Teljes terméksort használnak, ahol a termékek összetevői tudatosan vannak kombinálva, elhelyezve a kozmetikumokban, egy vagy több probléma megoldására. Ezen termékcsaládok kiegészítő elemei az otthoni bárápoláshoz kifejlesztett termékek, a szinergiára építenek, amelyek felerősítik, támogatják a kozmetikai kezelések hatását. Így eredményesebb és hatékonyabb a bőrápolás.

Ha esetleg úgy kérsz tanácsot, hogy a kozmetikus még nem ismeri a bőröd, ki tud kérdezni célirányos kérdésekkel, ami közelebb visz egy jó kozmetikum kiválasztásához! Az autódhoz sem csak úgy veszel egy alkatrészt, hanem általában van szerelőd, akihez rendszeresen viszed az autódat, ő ismeri már minden tulajdonságát, esetleg tud alternatívákat ajánlani, és ő tud segíteni a legjobban, ő fogja tudni mi lesz a megfelelő megoldás az adott problémára.

A NEM professzionális kozmetikumot bárki, bárhol megveheti, a bőrtípusa ismerete nélkül, ezért nem tartalmazhatnak nagy mennyiségben speciális hatóanyagokat. Ezeket a lakossági termékeket úgy készítik, hogy minden hozzáértés nélkül választva sem tud a vevő ártani magának vele. Hatóanyag és hatóanyag között óriási különbség van, mégpedig mennyiség, minőség, koncentráció, a biológiai hasznosulás szempontjából.

A drogériákban kapható termékek árban sokszor kedvezőbbek, de tudnod kell, hogy a hatóanyag tartalmuk és a minőségük is arányban van az árral, ezért nagy változást nem is tudnak előidézni. Az olcsó termékekbe nem tudnak megfelelő mennyiségű és minőségű hatóanyagot beletenni.

Semmiképp se mondanám, hogy minél drágább annál jobb, de tény, hogy a minőséget meg kell fizetni, még ha nem is a csillagos ég a határ. Sajnos van, ahol a márka nevet, a reklámot kell megfizetni a magas árral, na az sem olcsó.