kozmetika_szazhalombatta

                       Kozmetika          |          Szolgáltatások          |          Akciók          |          Kapcsolat          |          Rólam                       
GYANTÁZÁS

A mai nők számára a szőrtelenítés már a személyes higiénia szerves részévé vált. A legtöbben jobban kedvelik a hosszabb távú megoldásokat, ezért válik egyre népszerűbbé a gyantázás.

A gyantázás előnyei…

A megfelelően végzett gyantázás akár hetekre is megszabadíthat bennünket a kellemetlen szőrszálaktól, így sokáig biztosít bársonyos tapintású bőrt. Míg egyes nők csak arcuk szőrtelenítését végzik rendszeresen gyantával (szemöldök, bajusz), addig mások lábukat, karukat, sőt egész testüket is ezzel a módszerrel kezelik. Sőt, manapság egyre több férfi is igénybe veszi a különböző szépségszalonok gyantázási szolgáltatásait.

A gyantázás egyik fő előnye a hagyományos borotválással szemben, hogy jóval tartósabb eredményeket érhetünk el vele.

Ritkul a szőrállomány  – a rendszeresen gyantázott területeken csökken a visszanövő szőrszálak száma, és amik visszanőnek, azok kevésbé erősek, mint „elődeik” voltak.

Higiénikus, mert egyszer használatos, görgőfejes, patronos  gyantával történik a szőrtelenítés.

A gyantázásnak 3-5 hét a tartóssága.Kezelés után speciális nyugtató és gyulladáscsökkentő gyantázás utánni krémmel ápolom a bőrt, melynek hatására rendkívül gyorsan megnyukszik a kezelt felület.

Akik nem szeretnek naponta bajlódni bikini vonaluk igazításával, vagy szemöldökük rendbe szedésével, azok számára a gyanta az ideális megoldás. Lehet, hogy a gyantázás elsőre drágább megoldásnak tűnhet, de ha összeadnánk a havonta elhasznált borotválkozási kellékek árát, hasonló összeget kapnánk, mint a havi gyantázási költségünk.

Nyaralás előtt is a lehető legjobb választás a gyanta – gondolj csak bele, segítségével minden nap fél órával tovább alhatsz, hiszen megspórolod azt a 30 percet, amit reggelente borotválkozással töltenél. Ha a gyantázás mellett döntesz, figyelj arra, hogy nyaralás előtt legalább 2-3 nappal kell szőrteleníteni, mert ennyi idő szükséges bőröd teljes regenerálódásához, hogy a napfény és a homok ne fokozzák a gyantázás utáni irritációt.


MÉZEMULZIÓS SZŐRTELENÍTÉS

Az új kihívásoknak eleget téve megalakult egy team több vegyészmérnök valamint egy orvos-kozmetológus közreműködésével. Kozmetikusok folyamatos gyakorlati tesztelése mellett kifejlesztették az új generációs szőrtelenítőt, a  Mézemulziót, amely minden szempontból megfelel a kor elvárásainak.
 

A SENS’X WO-MAN PROFESSIONAL® termékcsalád a következő, 100 %-ban természetes, natúr kozmetikumból áll:

·         szőrtelenítés előtti bőrtisztító gél

·         hintőpor

·         mézemulziós szőrtelenítő és

·         szőrtelenítés utáni balzsam

A kozmetikumokban harmonizálnak a hatóanyagok, a levendula és a rózsavíz- melyek bőrre gyakorolt gyógyító hatása régóta közismert-, valamint a felhasznált alapanyagok.

Minden termék hypoallergén, klinikailag ellenőrzött. A tesztelések során állatkísérleteket nem végeztek.. A receptben alkalmazott anyagok nem állati eredetűek, vagyis mentesek a BSE fertőzéstől.

A kezelés folyamata

A bőrtisztító géllel eltávolítjuk a testápolót, a krémeket, a make up-ot és az izzadságot a vendég bőréről. A gélt a bőrön egyenletesen szétkenjük, majd papírtörölközővel letöröljük.

Ezután a hintőporral vékonyan bedörzsöljük a szőrtelenítendő testfelületet, így szárítva azt. Alkalmazásával jobban láthatóvá tesszük a pihe- és rövid szőrszálakat is.

A mézemulziót az erre a célra szolgáló melegítőben 25-30°C -ra melegítjük.

Az előmelegített mézemulzióból latex kesztyűben ca. diónyi anyagot kiveszünk, majd a szőrtelenítendő bőrfelületre kenjük a szőr növekedésével ellentétes irányban, majd onnan azzal egyező irányban kézzel távolítjuk el a szőrszálakkal együtt, megelőzve ezzel a szőrszálak tüszőbe törését.

Alaposan figyeljük meg a szőrszálak növekedési irányát, mivel vendégenként és testrészenként is eltérő lehet. Ha a szőrnövekedési irányt eltévesztjük, a helyes irányban az eljárást megismételjük. Ugyanarra a bőrfelületre többször is visszatérhetünk bőrkárosodás nélkül.

A termékcsalád összetételében és használatában is magas higiéniai követelményeknek felel meg.

Az emulzió összetételének köszönhetően nem telepednek meg benne a baktériumok. A magas ozmózis nyomás a terméket önkonzerválja.

A mézemulzió egyszer használatos!

Ez a szőrtelenítés újabb dimenziója!

Mit szőrteleníthetünk?

A teljes női és a férfi testszőrzet (kivéve: a szempilla, a fejen lévő hajkorona és a férfi arcszőrzet) eltávolítására egyaránt alkalmas a SENS’X WO-MAN PROFESSIONAL mézemulzió.

Szőrteleníthető testfelületek:

·         alsó lábszár,

·         comb,

·         térd,

·         bikinivonal,

·         kialakítható a brazil-fazon,

·         eltávolítható a teljes intimszőrzet

·         has,

·         mellkas,

·         hát,

·         nyak,

·         alkar,

·         felkar,

·         hónalj,

·         szemöldök,

·         női arc,

·         kézfej,

·         lábfej,

·         ujjpercek.

A könyökön kialakult szarusodás is kezelhető, mivel az anyag az elhalt hámsejteket eltávolítja.

A szülés és műtét előtti szőrtelenítéshez is javasolt a mézemulzió, mivel a korábbiakban leírt előnyei erre alkalmassá teszik.

Minden testrészen figyelni kell a szőrnövekedési irányt és a mézemulziót a szőrnövekedéssel ellenkező irányban kell felkenni és azzal egyező irányban eltávolítani.

Miért szeretik a mézemulziót  a vendégek?

·         Nőkön és férfiakon egyaránt alkalmazható.

·         Higiénikus, mert csak egyszer használatos, így nem érintkezik más vendég bőrével az anyag.

·         Allergiamentes a kezelés, nem lép fel bőrirritáció és minimális a bőrpír.

·         Néhány kezelés után megszűnnek a szőrbenövések.

·         Rövid szőrszálak is eltávolíthatók, így szemmel láthatóan szinte mindig szőrtelen marad a bőr.

·         A rendszeres használat eredményeként a szőrszálak elvékonyodnak és pihéssé válnak, ezért a fájdalomérzet csökken.

·         A termékcsalád speciális összetevőinek és hatóanyagainak köszönhetően szőrtelenítés után a bőr selymessé válik.

·         A mézemulzió tetőtől-talpig alkalmazható.

·         Lágy és intim testrészeken kifejezetten hatékony és kíméletes.

·       A vendég szívesen érkezik a kezelésre, mert tudja, hogy  minden szőrtelenítés alkalmával csökken a fájdalomérzete így javul a közérzete.

·          A mézemúlzióval testhőmérsékleten dolgozunk, így minimális a bőrpír a szőrtelenítés után.


Relax Szépségsziget 2012 - Minden jog fenntartva