kozmetika_szazhalombatta

                       Kozmetika          |          Szolgáltatások          |          Akciók          |          Kapcsolat          |          Rólam                       


SMINKEK

A nő közérzetéhez nap mint nap hozzájárul a megfelelő smink és öltözködés, a jó frizura kialakítása. Ha ez összhangban van, a nő „jól érzi magát a bőrében„. Máshogy jár, máshogy reagál az élethelyzetekre, összességében pozitív érzései vannak, magabiztossá válik és mosolyog.

Van­nak életünk­ben külön­le­ges pil­la­na­tok, ami­kor iga­zán szé­pek sze­ret­nénk lenni. Egy roman­ti­kus vacsora, fon­tos találka, csa­ládi ese­mény, szín­ház­lá­to­ga­tás, esküvő vagy bal­la­gás sike­ré­hez nem csak a jól meg­vá­lasz­tott ruha, szép fri­zura, hanem az alka­lom­hoz és az öltö­zék­hez találó smink is szükségeltetik.

A smink célja a természet adta arcvonásaink kiemelése, üde színhatás biztosítása, esetleges takargatnivalók (sötét karikák, bőrpír, pattanások) kendőzése.

A végeredmény akkor tökéletes, ha a sminkelt, kisugárzása harmónikus és összhangban van  önmagával, az eseménnyel, öltözetével és külső adottságaival.

 

Alkalmi smink
A neve is mutatja, különleges alkalmakra készült sminkről van szó. Elkészítésénél szempont  az alkalom, a viselt ruha színe, és viselője személyisége.  

Esküvői smink (menyasszony smink)
Az esküvő egy olyan alkalom a menyasszonyok életében, amelyre sokan talán már kislány koruk óta készülnek.  A legtöbb nő (még ha addig esetleg egyáltalán nem is festette magát) kér sminket. A sminkük színvilágának a kialakításánál  arra törekszem, hogy összhangban álljon a ruhája, a kiegészítői és a csokra színévell. A menyasszony  igénye szerint  díszítő elemek is a rendelkezésre állnak, felhasználható az arc és a smink kihangsúlyozására strassz, csillám, műszempilla . A nagy esemény előtt mindenképpen  ajánlott legalább egy próbasmink, hogy megismerjem a menyasszony igényeit, személyiségét annak érdekében, hogy minél gyönyörűbbé tudjam varázsolni élete nagy napján. 

Fontos, hogy sminkje ne legyen idegen tőle, ne érezze úgy, hogy „maszkot” visel, mert akkor nem lesz felszabadult az esküvőjén. Megkérdezem, milyen színeket használ, melyek a kedvencei. A nagy napon , ha kész a  meseszép hajköltemény, a fodrász után már nyugodtan ülhet a kozmetikai székbe, mert pontosan tudja már, hogy egy lépés választja el attól, hogy elégedetten ragyogóan sugározza, hogy GYÖNYÖRŰ!

Relax Szépségsziget 2012 - Minden jog fenntartva